Къде имаш пробойна на кутията, я дай някоя снимка ако можеш.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....
Collapse
X
-
емииии дупката е на мн гадно място ...в симъл не е от долу а от кум купето г/д към средата на кутията .......не е голяма ...... несе вижда може само да се пипне и е се1 е одарено със секач дулгае не повече от сантиметър а на височина милиметри ...... не е голяма .......
Проблема обаче е че сега се оказа че магарето ми е криво ..... отдястно е мруднало малко на горе и сега като и дам повече гас болта на полуоската и на носача се удрят леко .......... (това се получава само при движение ...когато двигателя се товари ...под товарене имам предвид рязко пшодаване на газ .....)Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 22:23.sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Начи качиха я в Хеед 91 и я премериха и казаха че е криво магарето ...... и долния тампон е за смяна ....... и за ремонта на магарето ми искат 100лв ...... (хубаво е да сменя напраоо и тампона .......) обаче се чудя дали няма да стане вместо да го сменят магарето ...да го поизправа малко ...понеже то не е мн криво ...а съвсем малко ........ а тва за скоростите ми казаха че можело да стане с течен метал .... се пак там нали няма голямо налягане ...... и би тряло да задържи .... то въпроса е да не ми изхвърля масло ......
Лошото е че 3та почна да ми вие леко ........sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщениеНачи качиха я в Хеед 91 и я премериха и казаха че е криво магарето ...... и долния тампон е за смяна ....... и за ремонта на магарето ми искат 100лв ...... (хубаво е да сменя напраоо и тампона .......) обаче се чудя дали няма да стане вместо да го сменят магарето ...да го поизправа малко ...понеже то не е мн криво ...а съвсем малко ........ а тва за скоростите ми казаха че можело да стане с течен метал .... се пак там нали няма голямо налягане ...... и би тряло да задържи .... то въпроса е да не ми изхвърля масло ......
Лошото е че 3та почна да ми вие леко ........
П.С. Купи едно магаре за без пара от форума и не се занимавай с глупости.
Най големия съвет който мога да ти дам е напудри колата и я продай!
Comment
-
Колеги извинявам се за тъпичкия въпрос обаче сега нали алфата е многоцветна ...... та мисълта ми е дали "уважаемите" полицаи могат да ми пишат акт или нещо от сорта ..... (сепак нали преобладаващият цвят е син ....както се и води по талон ....) снимки има в позадните публикации .... Мерси предварителноsigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Може да имаш проблем, ако скоро няма да я пребоядисваш, дали не е удачно да окъпеш различните детайли с един спрей ?AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
еми колега кво да ти кажа за цялостно боядисване ми искат 1250лв .... сичко материали работа ..... обаче както се сещаш парите ги нямам готови ......
А и без тва сега не я карам .... понеже ми е криво магарето и още нз кво да я прааа тая скоростна кутия ..... Един колега от форума ми обяви добра цена и за 2те обаче и тия пари ги нямам ...... абе напраооо ...... засега съм замразил ремонта и умувам кое 1во да правя .... скорости ли магаре ли боя ли възглавници ли .....sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщениееми колега кво да ти кажа за цялостно боядисване ми искат 1250лв .... сичко материали работа ..... обаче както се сещаш парите ги нямам готови ......
А и без тва сега не я карам .... понеже ми е криво магарето и още нз кво да я прааа тая скоростна кутия ..... Един колега от форума ми обяви добра цена и за 2те обаче и тия пари ги нямам ...... абе напраооо ...... засега съм замразил ремонта и умувам кое 1во да правя .... скорости ли магаре ли боя ли възглавници ли .....ама понякога трябва да се резделиш с нея за да не те загроби...
Comment
Comment